Suporterii UTA, supraviețuitori ai teribilului accident, încă internați

363

Doi dintre suporterii echipei UTA Arad, implicați în tragicul acccident de joi seară, în urma căruia alți doi ultrași și-au pierdut viața, rămân internați în Spitalului Județean Arad. Ambii sunt stabili, dar sub observația medicilor.

Supraviețuitorii tragediei se numesc Claudiu și Daniel, aceștia fiind deosebit de norocoși că au scăpat după căderea mașinii de la 20 de metri. Cel mai grav rănit este Claudiu Teacă, acesta fiind internat pe Secția ATI și având multiple fracturi (costale, de stern și antebraț stâng), politraumatisme și policontuzii. Este stabil și conștient, dar medicii îl vor mai ține o vreme sub observație pentru a nu i se schimba starea de sănătate.

Tânărul care a reușit să sară din mașină înaintea impactului, Daniel, este și el internat în același spital, dar pe secția de Chirurgie. Acesta a suferit mai multe policontuzii, dar viața lui nu este în pericol.

Vă reamintim că joi seara, mașina în care se aflau patru suporteri ai UTA a sărit de pe un pod, iar doi tineri au murit. Clubul arădean este în doliu acum, iar galeria UTA a anunțat că în semn de omagiu pentru cei care și-au pierdut viața nu vor veni, sâmbătă, la Timișoara, la meciul dintre UTA și Poli.

”Familia roș-albă a fost lovită în această seară de vestea unui tragic accident auto în care au fost implicați patru suporteri, dintre care doi și-au pierdut viața. Au plecat dintre noi Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, iar ceilalți doi sunt răniți. Clubul transmite sincere condoleanțe familiilor celor doi și se roagă pentru sănătatea celorlalți. Dumnezeu să îi odihnească în pace! ”, au transmis suporterii UTA după accident.

foto – UTA Arad

LĂSAȚI UN MESAJ