Superman a murit. Noua victimă a lui Iohannis pare a fi omul-spirală!

1115

Superman a murit, fie-i țărâna politică ușoară! Bietul Cîțu, din ce-a fost, ce-a ajuns…

În România de azi, orice enormitate e posibilă, oricare individ debil moralmente și profesional poate ajunge să ia în stăpânire țara. Și, iată, să facă aproape orice vrea cu ea și din ea. De pildă, să o trimită la groapă, purtată pe aripi de Zeul Covid, cum au făcut domnii Cîțu și Iohannis. Care, prin vară, ne asigurau, clipind șăgalnic din ochișori, că au snopit pandemia și orice sămânță de virus împreună cu ea.

Iată că azi, Covidul este cel care și-a luat revanșa și e pe cale să le facă țăndări carierele politice ale celor doi. Și nu doar virusul scăpat, vorba lui Trump, de prin laboratoarele de otrăvuri chinezești începe să dea cumplite insomnii liberalilor de mare și nobil soi precum Rareș cel lucios, micuțul Boc, buldogul Blaga, Fluturele sucevean și destui alții. Curentul electric, devenit mai scump decât aurul la Bursa newyorkeză, și gazul metan pe post de cadou, tot otrăvit, nu-i așa, primit din grandisima Moscovă — via Kremlin — vor desăvârși prăbușirea liberalilor la cote amintind de coșmarul penețist. Dintre toți liberalo-pedeliștii care au orchestrat, cu zece zile în urmă, farsa felliniană numită congres, cel care va deconta cel mai tare nota de plată va fi președintele. Iohannis e azi în cea mai grea fază a vieții lui de politician.

Orice nouă numire proastă în fruntea viitorului guvern, în caz că o va face, îl va apropia și mai abitir de buza gropii pe care, deja, unii băieți din servicii s-au apucat să i-o sape!

Dl președinte e pe cale să simtă în nări aburii unui fiasco predențial de proporții.

În clipa de față, opțiunile sale sunt și limitate, și supuse unui mare risc. Să meargă mai departe cu un liberal în fruntea guvernului va însemna o capitulare absolut rușinoasă înaintea celor de la USR, care, acum, prin vocea unui Cioloș întărit, îi va pretinde toate ministerele bănoase și de forță. Să-l pună pe Cioloș premier va fi ca și când Rareș și liota înfometată din jurul lui și-ar face seppuku, pentru că ar rămâne cu buza umflată fără potul cel mare dinspre PNRR.

Să se abandoneze din nou în brațele duiosului PSD ar însemna să fie identificat pe vecie drept Iuda de la Grivco.

Prin urmare, numai în pielea domnului Iohannis să nu fii zilele astea!

O celebră zicală americănescă zice că e bine să te ferești ca diavolul de tămâie să pui toate ouăle în același coș. Nu doar că riscă să se spargă, dar te lasă și flămând, și fără opțiuni pe termen nedefinit.

Actualul președinte, născut precum Afrodita din spuma mării, are ceea ce merită după cei șapte ani fără nicio realizare palpabilă la nivel politic și social, motiv pentru care binemerită din plin tot ceea ce i se întâmplă în vremea din urmă.

Altminteri, dincolo de rateurile prezidențiale, „cadourile” de Crăciun le vom deconta din plin tot noi, bunii români care l-am votat în două rânduri.

C-a așa-i în golf!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ