Supercupa României se decernează la Timișoara

112

Supercupa României la volei feminin încheie anul 2016 cu o ediție specială ce se va desfășura marți, la Timișoara. Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște își vor disuta primul trofeu al sezonului pe teren neutru.

Aflată în afara elitei voleiului de ani buni, Timișoara a primit un meci de elită ce îi poate reaprinde pofta de volei. Într-o zi specială, 20 decembrie, municipiul de pe Bega va fi gazda primei finale a stagiunii 2016-2017. Supercupa feminină a fost ”fixată” în sala Constantin Jude.

Spectacolul este garantat pentru că miza o reprezintă trofeul pus în joc. Protagoniste sunt cele mai bune cluburi ale ultimilor ani, Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște. Prima este campioana, iar cea de-a doua este câștigătoarea Cupei României. Cele două formații s-au duelat recent în campionat, Alba reușind să învingă cu 3-0 la Târgoviște.

Evenimentul ce începe la ora 17 se înscrie în acțiunea Asociației Druckeria și are o latură caritabilă. Spectatorii sunt rugaţi să vină la sală cu jucării, pentru copiii nevoiaşi din județul Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ