Șumi, la spital: „Mi-e foarte rău”

124

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a fost internat de urgenţă la spitalul Floreasca din Bucureşti. Şumi a făcut bronhopneumonie şi va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor câteva zile.

Imediat cum a revenit în România, pentru a fi alături de familie, Marius Şumudică, de 48 de ani, a și ajuns la spital. la această oră, antrenorul echipei Gaziantep se află la Floreasca, iar medicii i-au transmis că va rămâne mai multe zile pentru îngrijiri medicale.

„Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ. Sunt pe antibiotice, mi-e foarte rău.

Doctorii nu vor să-mi dea drumul acasă, spun că e foarte periculos”, a mărturisit Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Medicii i-au recomandat câteva zile de odihnă și să nu zboare către Turcia, acolo unde duminică are meci cu Malatyaspor.

Marius Şumudică este, din iunie 2019, antrenorul celor de la Gaziantep, în prima ligă turcă. În acest timp a condus echipa în 19 meciuri, înregistrând 8 victorii, 5 egaluri şi 6 înfrângeri. În această stagiune, Gaziantep este pe locul 10 din 18 echipe, cu 23 de puncte.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ