Sucul minune care tratează până la 7 afecțiuni

171

Cum bolile apar inevitabil, avem nevoie de bani pentru tratamente. Dar imaginează-ți situația în care găsești o modalitate de a le trata de acasă. Acest lucru înseamnă întoarcerea la remediile naturale, iar amestecul dintre sucul de cartof și miere este unul dintre ele.

Și da, în bucătărie se găsesc ingrediente naturale care au proprietăți medicinale  și care pot trata o serie de boli.

Iată rețeta sucului care tratează până la 7 afecțiuni:

Ingrediente

– un cartof

– o lingură de miere

Mod de preparare:

Spală și decojește cartoful, după care îl tai felii și-l pui în blender, împreună cu puțină apă caldă, pentru a obține sucul. Apoi, pui sucul într-o ceașcă și adaugi lingura de miere, după care amesteci bine în el. Se bea în fiecare dimineață, după micul dejun. Vei vedea diferența după doar câteva zile.

Iată ce afecțiuni tratează:

Diabetul

Amestecul dintre sucul de cartof și miere are abilitatea de a menține la nivel normal glucoza și insulina din sânge, menținând astfel sub control simptomele diabetului.

Gastrita

Acest suc natural are capacitatea de a alcaliniza nivelul de aciditate din stomac și îmbunătățește procesul de digestie, reducând riscul de a dezvolta gastrită.

Pietrele la rinichi

Combinația dintre sucul de cartof și miere ajută la eliminarea toxinelor și cantitatea excesivă de acid azoteric prezentă în rinichi, contribuind astfel la prevenirea dezvoltării pietrelor la rinichi.

Detoxifică ficatul

Sucul natural pe bază de cartof și miere are capacitatea de a detoxifia ficatul și îmbunătățirea funcției, prevenind riscul de a dezvolta boli ale ficatului.

Ajută pielea

Acest suc are beneficii și asupra pielii deoarece ajută la menținerea umidității din interior, prevenind dezvoltarea de afecțiuni precum piele uscată și psoriazis.

Previne tulburări ale creierului

Deoarece această combinație de suc de cartofi și miere este bogată în vitamina B6, poate îmbunătăți funcția creierului și consolida sistemul nervos, prevenind tulburări cum sunt depresia, anxietatea și chiar ADHD-ul.

Previne problemele cardiovasculare

Vitaminele B5 și C care sunt prezente în sucul natural ajută la curățarea arterelor de grăsimea acumulată (colesterolul rău), în timp ce mențin sănătos sistemul cardiovascular.

Sursa: clickpentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ