Succes important în primul derby al Superligii

67

Campioana a început perfect sezonul de primăvară al Superligii Naționale de rugby, cu o victorie prețioasă pe terenul rivalei CSM Știința Baia Mare: 22-18.

SCM Timișoara Saracens a câștigat primul joc din 2018 din campionat. Nu a fost orice victorie, una obținută chiar în fief-ul băimărenilor cu care și-au luat revanșa pentru eșecul din jocul tur. Băieții din Ronaț s-au impus cu 22-18 (7-8) în urma unei lupte fizice intense.

Timișorenii au marcat trei eseuri în Maramureș, prin căpitanul Marian Drenceanu, prin flankerul Vasile Rus și unul de penalizare. Puncte suplimentare au venit de la Conache, cu două transformări, și Luke Samoa, printr-o penalitate.

Saracens: Militaru, Rădoi, Doge – Popârlan, Drenceanu – Morrison, Rus, Stewart – Seniloli, Rose – Simionescu, Leiataua, Umaga, Shennan – Conache. Au mai jucat: Căpățână, Mariș, Manumua, Samoa, Apoua, Luiters.

Timișoara Saracens a rămas pe poziția a patra cu 22 de puncte însă are un meci mai puțin disputat în raport cu toate celelalte echipe angrenate în lupta pentru semifinale. Etapa viitoare aduce un alt derby pentru campioană, pe propriul teren cu CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ