Succes identic pentru reprezentantele municipiului sub fileu

122

Victorii pe linie pentru echipele timișorene în prima etapă din 2016 a Diviziei A2 la volei feminin. ACS Agroland și CSU Politehnica au câștigat meciurile jucate sâmbătă dimineața.

Eșalonul secund al voleiului românesc s-a repus sâmbătă în mișcare după aproape o lună de vacanță. Redebutul le-a priit formațiilor timișorene, ambele reușind să obțină victorii cu punctaj maxim în jocurile de pe teren propriu.

CSU Politehnica a intrat prima în teren, în sala Mircea Albu din Circumvalațiunii, și a trecut cu 3-0 de CSȘ2 CNE Baia Mare. Pe seturi, fetele antrenate de Cerasela Șerban au controlat ostilitățile cu 25-15, 25-15 și 25-19. În runda următoare violetele se vor deplasa pe terenul liderei Medicina Târgu Mureș.

În sala Universității, Agroland a învins cu același scor pe CSM Satu Mare. A fost 3-0 (25-18, 25-22, 25-18) pentru echipa pregătită de Dan Jitaru, care cu această ocazie a prilejuit debutul ultimei transferate Ioana Mircioagă.

“Mă bucur că am reușit să câștigăm meciul în trei seturi. Fetele noastre au jucat bine, mult mai bine decât în tur și am dovedit de această dată faptul că suntem din punct de vedere valoric, peste echipa din Satu Mare. Desigur, formația CSM-ului este una incomodă, o echipă care se apără foarte bine, și a arătat asta mai ales în setul al doilea”, a concluzionat Dan Jitaru.

Următorul meci al lui Agroland are loc în 22 ianuarie, la Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ