Substanțe interzise la granița Timișului

93

Polițiștii de frontieră din vestul țării au confiscat mai multe substanțe interzise pe teritoriul țării noastre. Un cetățean sârb a încercat să intre cu ele în țară pe la punctul de trecere Moravița.

”Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele bărbatului, 90 comprimate Bromazepam, 50 pastile Diazepam şi 30 pastile cu inscripția Bensedin, substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că pastilele erau pentru uz propriu, neavând cunoștință de faptul că acestea sunt interzise pe teritoriul României”, transmite Poliția de Frontieră.

Comprimatele au fost ridicate în vederea confiscării de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

foto – arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ