Stupefiant! Doctoriță în scaun cu rotile, batjocorită pe un aeroport din România

1207

Andreea Nechita este singura doctoriţă din Iaşi care profesează ca medic dintr-un scaun cu rotile. De curând, tânăra a avut parte de o experiență revoltătoare, pe aeroportul din Iaşi, după ce scaunul i-ar fi fost stricat în timpul zborului.

„Le-am spus că scaunul este rupt şi nu pot să merg cu el aşa. M-au pus înapoi pe scaunul de transfer, cel pe care l-au folosit în avion, şi ne-am uitat să vedem ce s-a întâmplat. Nu ştiu exact din ce material e scaunul, dar e destul de uşor, şi ca să ajungă în stadiul în care e acum trebuie să fi fost trântit, căci nu putea fi rupt de mâna unui om. Cineva s-a dus la cală şi mi-a zis că nu a mai găsit nimic acolo din el. Însoţitorii de zbor au dat din umeri şi au zis că le pare rău, iar angajaţii că trebuie să eliberez pista”, a povestit Andreea, pentru Ziarul de Iaşi.

Chiar dacă a primit, în cele din urmă, un scaun cu rotile din aeroport, Andreea spune că a fost lăsată să se descurce singură cu două bagaje şi cu scaunul rupt.

„Problema nu este doar stricăciunea, că voi lua alt scaun, chiar dacă al meu fusese făcut pe comandă, ca să încapă în locuri mici şi a costat 1000 de euro. O să iau unul de aici, care e mai greu, dar e vorba şi de atitudinea asta. Nu poţi să laşi un om cu dizabilităţi în situaţia aia, mai ales că scaunul a fost în mod cert trântit, din neglijenţa lor. Eu am călătorit cu compania asta, am plătit un bilet şi clar serviciile trebuiau să-mi fie oferite. M-a frapat şi faptul că mama plângea şi n-a calmat-o nimeni. N-a zis nimeni că ne descurcăm, mergem şi rezolvăm. Nu e vorba despre bani, ci despre stresul psihic. Nu mi-am revenit încă”, a încheiat tânăra.

sursa text si foto: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ