Studenţii timişoreni cu rezultate excepţionale, aşteptaţi să se înscrie într-un club de elită. Despre ce este vorba

142

Studenţii cu rezultate academice deosebite din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara sunt aşteptaţi să se înscrie în cadrul unui club inedit. Este vorba de Clubul Studenţilor de Elită din UVT, ce are scopul de a încuraja cei mai buni studenţi să persevereze în dezvoltarea abilităţilor profesionale şi personale.

Astfel, toţi studenţii care vor fi acceptaţi în acest club select vor fi sprijiniţi să participe la diferite conferinţe sau alte evenimente care-i vor ajuta să reuşească în viaţă.

Potrivit Organizaţiei Studenţilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, în club are dreptul să fie inclus primul student în ordinea mediilor ponderate de la fiecare program de studiu de la ciclul de licenţă, precum şi primul student de la fiecare program de studiu de la ciclul de masterat, din fiecare facultate a UVT. De asemenea, sunt acceptaţi în club şi tinerii care au fost premiaţi la concursuri ştiinţifice naţionale şi internaţionale sau care au obţinut rezultate deosebite în competiţii sportive.

Formularul de înscriere în Clubul Studenţilor de Elită UVT poate fi completat AICI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ