Studenţii se dau în hamac. Parcul din complex a fost inaugurat – VIDEO

5965

Zona verde din spatele căminelor studenţeşti 19, 20, 21 şi 22 a fost modernizată. Deşi aici în anii 90 aici s-a amenajat un parc, acesta a fost abandonat de autorităţi şi perimetrul s-a degaradat. Acum, acolo este un parc în toată regula.

Aleile sparte au fost reabilitate, băncile vechi şi rupte au fost înlocuite, s-au făcut plantări de flori şi aproape 1.000 de arbori şi, pentru studenţi, s-au instalat hamace.

„Mi-a făcut mare plăcere să inaugurez parcul studenţilor situat între intersecţia Michelangelo şi căminele studenţeşti. Sunt încântat de ceea ce a ieşit, dar şi mai important este cum se simt studenţii. Ei sunt de-a dreptul fericiţi să aibă un asemenea parc într-un loc de care nu au beneficiat niciodată. Îmi aduc aminte de când eram eu student, parcul a rămas uitat de lume, fără bănci, fără alei, era o vegetaţie spontană. Acum sunt alei frumoase, bănci, jardiniere cu flori, aparate de fitness în aer liber, foişoare şi, cireaşa de pe tort, o mulţime de hamace”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Costurile de amenajare a parcului au fost de 200.000 de lei şi au provenit din bugetul local. Edilul-şef face şi un apel la studenţi. Îi roagă să păstreze curăţenia şi să nu strice ceea ce s-a realizat în parc.

2 COMENTARII

  1. Boschetarii din zona complex sunt foarte incantati de foisoare si hamacuri!!Ca dovada,cateva din hamacuri au fost furate!Iar in foisoare pe langa boschetari sunt si studentii cu dragoste de bere si seminte!Concluzia?O mare mizerie in zona foisoarelor!Daca nu ma credeti,mergeti in zona mai ales dimineata si vedeti rezultatul investitiilor din banii contribuabilor!

  2. Boschetarii din zona complex sunt foarte incantati de foisoare si hamacuri!!Ca dovada,cateva din hamacuri au fost furate!Iar in foisoare pe langa boschetari sunt si studentii cu dragoste de bere si seminte!Concluzia?O mare mizerie in zona foisoarelor!Daca nu ma credeti,mergeti in zona mai ales dimineata si vedeti rezultatul investitiilor din banii contribuabilor!

LĂSAȚI UN MESAJ