Studenții expun „Antidigital”

46

Cele mai noi proiecte și lucrări inedite ale studenților specializării Arte Decorative, din Facultatea de Arte și Design a UVT, în expoziția „Antidigital”.

Facultatea de Arte și Design din Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul de Cercetare și Creație în Arte Decorative și Design, în colaborare cu Biblioteca Centrală Universitară Eugen Todoran Timișoara, vă invită să vizitați expoziția „Antidigital”, pe a cărei simeze sunt expuse cele mai noi proiecte și lucrări inedite aparținând studenților anului I, II și III ai specializării Arte Decorative.

Expoziția este organizată prin grija coordonatorilor grupelor de studenți, universitarii conf.univ.dr. Valentina Ștefănescu, conf.univ.dr. Gloria Grati, conf.univ.dr. Daniela Catona, conf.univ.dr. Matei Gașpar, lect.univ.dr. Victor Gingiu și asist.univ.dr.Reka Gyorgypal. Alături de aceștia, la deschiderea expoziției, care a avut loc astăzi la sediul BCUT, au fost prezenți și studenții care își expun lucrările.

Evoluţia artelor Decorative în contemporaneitate implică necesitatea reevaluărilor tradiţiilor, a tehnicilor, a reconsiderării acestora prin prisma timpului prezent şi a tehnicii existente. Studenții specializării aduc în acest spirit un suflu nou ce se conturează clar din experiențele proaspete, din bucuria întruchipării ideilor din schițe în materiale, din experiențele trăite la vederea finalității lucrărilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.