Studenții din Timișoara, invitați să afle mai multe informații despre cum pot studia în străinătate cel puțin un semestru. Ce acțiune are loc

131
erasmus plus

Studenții care învață în universitățile din Timișoara sunt așteptați să participe la o acțiune inedită în cadrul căreia pot afla cum pot să studieze sau să meargă la un stagiu de practică în străinătate prin intermediul programului de burse Erasmus+.

Universitatea Politehnica și Biblioteca UPT le dă o mână de ajutor acestor studenți prin organizarea unei campanii de informare în perioada 1 – 15 martie. Prin urmare, în următoarele două săptămâni, de marţi până vineri, începând cu ora 14.30, studenții sunt invitați la bibliotecă, zona Multimedia, să ia parte la prezentările şi la atelierul de mobilităţi de studii şi de practică.

Potrivit reprezentanților universității timișorene, studenții pot beneficia de sprijin financiar pentru efectuarea unor mobilități de studii și practică în țări din Uniunea Europeană, dar și în state precum Turcia, Islanda sau Norvegia.

LĂSAȚI UN MESAJ