„Studenții au talent”… caritabil

139

Evenimentul caritabil „Studenții au talent”, desfășurat sub forma unui concurs, va avea loc în data de 17 decembrie la Like Pub (în Complexul Studențesc), începând cu ora 19:00. Inițiativa le aparține studenților anului II, de la specializarea „Comunicare și Relații Publice” din cadrul Univesității de Vest din Timișoara.
Pe parcursul a trei ore, studenții se vor remarca prin diferite talente: dans, muzică sau umor. Concurenții vor fi jurizați de solista timișoareană Beck Corlan, cunoscută pentru albumul „Poduri de Pace”, Irksousi Mohamed, fondatorul școlii de dans „White Steps” din Timișoara, David Ardelean, câștigătorul primei ediții și Dana Țurcan, președinta Asociației Studenților PFC. Concurenții și spectatorii vor avea parte de multe suprize și premii.
Intrarea este 10 lei, iar suma strânsă se va dona Asociației „Little People”. Asociația are ca scop oferirea de sprijin pentru copiii și tinerii afectați de cancer din România și Moldova.
Evenimentul se va desfășura sub coordonarea lect. dr. Oana Barbu și dr. Bianca Drămnescu, împreună cu Asociația Studenților de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, „Little People” și „White Steps Dance School”.
Vă așteptăm să ne fiți alături în demersul nostru de a dărui bucurie. ”Sharing is caring!” spun organizatorii.

La prima ediție a evenimentului „Studenții au talent”, desfășurată în anul 2016, s-au strâns 1377 lei, bani care au ajuns la secția de oncologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ