Studenții au început campania de transferuri

100

SCM Politehnica Timișoara a deschis perioada de transferuri cu doi sârbi și un român. ”Împreună cu ei vom ataca în sezonul viitor podiumul campionatului și trofeul Cupei României”, spun oficialii secției de handbal.

Fosta medaliată cu bronz a campionatului rămâne fidelă filierei ex-iugoslave pentru campania de transferuri. Doi sârbi și un român au completat deocamdată cele 4 plecări. Studenții s-au orientat către pozițiile pe care au siferit foarte mult în campionatul recent încheiat. Pe linia de 9 metri au fost aduși în prima fază doi jucători experimentați. Sârbii Milos Orbovic și Uros Elezovic trebuie să fie gurile de foc de pe interi începând din toamnă. Didi Hrimiuc a fost adus de la HC Vaslui pentru a fi concurență pe postul de pivot.

”În acest an am avut liniște și am putut pregăti aceste transferuri. Cei 3 aveau de mai mult timp precontracte semnate cu noi, și vor mai urma unul sau două transferuri în funcție de finanțarea de care vom dispune. Împreună cu ei vom ataca în sezonul viitor tot ce am ratat anul acesta: podiumul campionatului și trofeul Cupei României”, a anunțat directorul SCM-ului, Radu Țoancă.

Milos Orbovic are 24 de ani, joacă inter dreapta și vine de la Vojvodina Novi Sad. ”Am auzit multe despre Timișoara și am dat curs ofertei. Creau să fiu la așteptările clubului”, a punctat handbalistul ce a semnat un contract valabil doi ani. Uros Elezovic este cel mai experimentat dintre achizițiile verii. La 25 de ani, interul stânga a jucat în Franța, Slovenia, Elveția, Serbia și Qatar. ”Mă bucur că pot lucra din nou cu Pero după perioada petrecută împruenă la naționala de tineret”, a spus și Uros.

Didi Hrimiuc are 26 de ani și a jucat pentru Centrul de Excelență Sighișoara, Steauau București și ultima oară la HC Vaslui.

La capitolul despărțiri Poli a încheiat deja conturile cu Filip Lazarov, Marko Simovic, Marko Pejovic și Ilie Vaidasigan.

LĂSAȚI UN MESAJ