Studenți creativi realizează la Timișoara aplicații web și mobile. Ce concurs organizează Universitatea Politehnica

192
universitatea politehnica

Universitatea Politehnica din Timișoara provoacă studenți creativi din țară și din străinătate să participe la un concurs inedit. Este vorba de competiția „Interactive Multimedia Student Contest”, care a ajuns la cea de-a treia ediție. Scopul evenimentului este de a stimula creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia.

Astfel, studenții au ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților. Concursul se va desfășura pe secțiunile: dezvoltare Web, dezvoltare pentru dispozitive mobile, producție Audio-Video și Design grafic.

Suntem bucuroși să organizăm cea de-a treia ediție a concursului studențesc Interactive Digital Media, mai ales după experiențele extrem de interesante de la edițiile anterioare. În ultimii ani, dezvoltarea de aplicații interactive a devenit o parte integrantă a educației în domeniul multimedia, în special în cadrul programului de Master în Tehnologii Multimedia al UPT. Competiția reprezintă un prilej important pentru studenții pasionați de multimedia, de tehnologiile interactive, web și mobile, atât prin deschiderea față de angajatorii din domeniu, cât și prin premiile atractive pe care le pune la dispoziție”, a declarat profesorul Radu Vasiu, directorul Centrului Multimedia.

Juriul va fi format din specialiști ai Universității Politehnica din Timișoara și reprezentanți ai firmelor partenere. Partenerii concursului oferă premii substanțiale, precum tablete, monitoare, smartphone-uri, acces la baze de date și cursuri online. Concursul are loc mâine, 24 iunie, de la ora 10.00, în Sala Multifuncțională a Bibliotecii UPT.

LĂSAȚI UN MESAJ