Studentă la Medicină găsită moartă în locuință. Sunt așteptate rezultatele necropsiei…

2594

O studentă în vârstă de 25 de ani, de la Facultatea de Medicină, a fost găsită moartă în locuința în care stătea cu chirie într-un bloc din Timișoara.

Duminică seara, 20 iunie 2016, la ora 21,15, un bărbat a sunat la 112 și a cerut ajutorul pentru a intra în locuința proprietate personală de pe strada Telegrafului, pe care o închiriase unei studente la Facultatea de Medicină de la Timișoara.

Sosiți la fața locului, pompierii au fost obligați să spargă ușa pentru a intra înăuntru, unde au găsit o tânără de 25 de ani fără suflare.
Din spusele vecinilor și prietenilor, studenta nu mai răspunsese la telefon de cel puțin 24 de ore.
Colegii au mărturisit că studenta picase un examen cu vreo săptămână în urmă, dar în nici un caz nu pot să creadă că asta a fost cauza decesului.
Tânăra era studentă în ultimul an la Facultatea de Medicină și era venită din Dorohoi, județul Botoșani.

Cum trupul nu a prezentat urme de violență, iar ușa era închisă pe dinăuntru, polițiștii și medicul legist cred că poate fi vorba ori de o criză de epilepsie sau spasmofilie, ori de sinucidere cu medicamente, având în vedere că trupul neînsuflețit prezenta spume la gură.

Pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, urmează să se efectueze necropsia.

În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au deschis dosar penal, conform procedurii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cum spune purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ