Studentă filmată în timp ce făcea un gest incredibil!

176

Anna Dovgalyuk, studentă şi activistă acuză bărbaţii de la metrou de „agresiune de gen”. Ea îi acuză pe bărbaţii care stau cu picioarele desfăcute de „manspreading” (răspândirea bărbăţiei).

Această idee a fost promovată indirect de preşedintele Putin, purtarea sa fiind adesea definită de presă ca fiind un exemplu perfect al bărbatului „macho”. Studenta a declarat că amestecul cu care stropeşte bărbaţii lasă pete permanente. Mai mult, studenta acuză guvernul rus că nu face nimic pentru a stopa această situaţie.

Activista stropeşte toţi bărbaţii consideraţi a sta într-o poziţie „ofensatoare”. „Această soluţie este de 30 de ori mai concentrată faţă de cea folosită de către casnice la spălarea hainelor”, a adăugat ea.

Fosta candidată la Casa Albă, Hilary Clinton l-a acuzat de sexism pe preşedintele Putin: „Este o expresie cunoscută în New York: manspreading (răspândirea bărbăţiei). De fiecare dată când mă întâlneam cu el.. (imită poziţia picioarelor despărţite ale liderului rus) aveam parte de tot tacâmul”.

Activista Anna Dovgalyuk a afirmat că videoclipul ei este dedicat „tuturor acelor bărbaţi care promovează ideea de manspreading. În aşa fel încât toţi bărbaţii să înţeleagă care parte a corpului este responsabilă de această idee”. Studenta revendică acţiunile ei „în numele fiecărei persoane care a trebuit să îndure tratamentul „macho” al bărbaţilor care folosesc transportul în comun”.

Declarându-se o activistă socială, studenta a devenit celebră după ce şi-a ridicat fusta în locuri publice pentru a cere o lege care să pedepsească fotagrafiile luate femeilor fără acordul lor. Videoclipurile ei fost adesea caracterizate de presa rusă ca fiind regizate împreună cu alţi actori. Ea a negat vehement acest lucru: „Acţiunile mele sunt totalmente reale”.

sursa: mediafax.ro

sursa foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ