Structură metalică transportată din vestul țării, restricții de circulație

23

Se vor impune unele restricții de circulație pe autostrada A1 și mai multe drumuri naționale, în ultimele zile din februarie și primele din martie. Va fi transportată o mare structură metalică care vine din Ungaria.
În perioada 26.02.2020 – 05.03.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :
Nădlac 2 PTF (județul Arad) – A1 – DN7G – DN7 – Păuliș – Săcămaș – Deva – DN76 – Deva – A1 – Sibiu – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC – Seaca – DN7 – Pitești A1 – DNCB – DNCB – Centura de Sud – Intersecția DN5-DNCB – Intersecția DN2-DNCB – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Bărăganul – Brăila (județul Brăila).
Lățimea maximă a vehiculului este 5,15m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ