Strandul municipal va fi finalizat când se încheie sezonul! Ce compensație primesc însă lugojenii?

484

În 26 iunie au reînceput lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal din Lugoj. Toate problemele de proiectare care au dus la sistarea lucrărilor au fost rezolvate, astfel încât constructorul poate relua execuția părții finale a proiectului. Lucrările sunt prevăzute să se desfășoare pe o durată de trei luni.

Pentru că lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal se vor încheia abia în toamna acestui an, primarul Francisc Boldea a făcut o serie de demersuri în virtutea parteneriatului pe care municipiul Lugoj îl are cu orașul Mako din Ungaria, ca lugojenii să beneficieze de reduceri la Aquapark-ul din Mako.

Partenerii din Mako au venit în întâmpinarea acestei solicitări și astfel, începând cu data de 26 iunie 2017, pe baza actului de identitate care atestă domiciliul, toți lugojenii vor beneficia de o reducere de 20% la Aquapark-ul din orașul înfrățit.

În condițiile în care cele două orașe sunt legate prin autostradă, deplasarea pentru un sejur la Mako se poate face într-un timp foarte scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ