Steliştii fac miting în Banat, dar la Lugoj

200

Bănăţenii care susţin Steaua vor organiza, sâmbătă, un miting de susţinere a echipei. Ei se vor aduna la Lugoj, de la ora 11. Asta deşi, iniţial, steliştii doreau să organizeze manifestarea la Timişoara, în faţa Prefecturii Timiş. Locaţia a fost însă schimbată din motive de securitate.

„În urma ultimelor evenimente petrecute şi a discuţiilor cu organizatorii acestui miting şi cu Primăria Timişoara, Jandarmeria Timişoara şi la intervenţia unor persoane de la CVUCS (n.r. Commando Viola Ultra Curva Sud, fostă organizaţie a suporterilor Politehnicii Timişoara, desfiinţată în urmă cu mai mulţi ani), am hotărât mutarea mitingului din judeţul Timiş la Lugoj”, au transmis organizatorii evenimentului pe Facebook.

Aceştia aşteaptă o prezenţă masivă la manifestările pro-Steaua, cu suporteri veniţi din toată regiunea: Timişoara, Sânnicolau Mare, Făget, Recaş, Reşiţa, Deva, Bocşa, Huneadoara, Lovrin şi Săcălaz.

“Să nu lăsăm Steaua să moară! Vă aşteptăm pe toţi steliştii adevăraţi din Lugoj şi din tot judeţul Timiş şi din judeţele alăturate. Cu cât vom fi mai mulţi cu atât ne vom face mai tare auziţi!! O iubire roş-albastră pentru campioana noastră!!”, mai scriu organizatorii pe reţeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ