Steaua nu are fani în Banat! „Revoluţia roş-albastră”, un fiasco total! Doar 7 susţinători s-au adunat la Lugoj

273

Promovată cu mare fast săptămâni la rând, „revoluţia roş-albastră”, manifestarea fanilor echipei lui Gigi Becali, s-a dovedit a fi un eşec răsunător.

Dacă până sâmbătă se spera la o prezenţa de cel puţin câteva zeci de mii de oameni în peste 30 de oraşe reşedinţa de judeţ din România, în realitate pentru formaţia latifundiarului au ieşit în stradă doar câteva zeci de persoane.

În Banat, locaţia unde au fost aşteptaţi fanii stelişti a fost stabilită în final la Lugoj, deşi se dore organizAREA manifestării la Timişoara, în faţă Prefecturii. Locaţia a fost schimbată din motive de securitate. Se spera la o prezenţa masivă, cu suporteri veniţi din toată regiunea. Fiasco total, însă. Doar 7 suporteri stelişti s-au adunat pe platoul din faţă Casei de Cultură a Sindicatelor.

Cea mai mare prezenţa s-a înregistrat în Vâlcea, cu aproximativ 20 de oameni manifestând în faţă prefecturii.

Potrivit presei sportive, prezenţa a fost ridicolă şi în alte oraşe din ţară. În Sibiu şi Lugoj au fost câte 7 protestatari, iar în Braşov 10 suporteri au ales să manifesteze în faţă prefecturii. De asemenea, 14 persoane s-au strâns şi la Iaşi.

Mitingurile programate în judeţele Albă şi Ialomiţa ar fi fost anulate pentru că nu s-a prezentat nimeni.

Ideea manifestaţiei a pornit de la Gigi Becali, cel care susţinea că va scoate jumătate de milion de români în stradă pentru a arată că echipa lui este în continuare iubita de microbişti.

Ulterior, un grup de fani ai formaţiei din Berceni au preluat iniţiativa şi au anunţat că vor organiza proteste în peste 30 de oraşe reşedinţa de judeţ din ţară. Informaţiile de sâmbătă susţin că nici măcar unii dintre organizatori nu s-au prezentat la propriile mitinguri!

În total, în jur de 100 de persoane şi-au exprimat susţinerea pentru echipa lui Becali în cursul zilei de sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ