Start petrecerilor estivale! Bănățenilor li se pregătește un eveniment plin de surprize!

186

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș și Primăria Comunei Fârdea, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, organizează în 1 și 2 iulie 2017 a treia ediție a Zilelor Lacului Surduc.

Evenimentul, care își propune să promoveze obiectivele turistice din zonă, le va oferi bănățenilor foarte multe surprize. La lacul Surduc vor ajunge artiști celebri, dar și piloți care vor oferi un spectacol de acrobații aeriene de excepție!

,,Sambătă, 1 iulie vor avea loc concerte susținute de DJ Sava, GeoDaSilva, Mr. Pit, Sean Norvis, Dj Dark, Kataa, Andaro, Stino Grant & MC Steliano. Tot sâmbătă, se va desfășura a doua ediție a Aero Nautic Show, un spectacol de acrobații aeriene și nautice oferite de Asociația Aeronautică Română.”, au transmis organizatorii.

Bănățenii trebuie să știe că vor avea la dispoziție locații de campare, în cazul în care vor să rămână să înnopteze în zonă. Locațiile pentru campare vor fi anunțate de Primăria Comunei Fârdea.

Zilele Lacului Surduc reprezintă un eveniment de weekend organizat cu scopul de a promova obiectivele turistice din zonă, de a dezvolta și promova turismul sub diferitele sale forme, în județul Timiș.
Programul detaliat al evenimentului va fi disponibil după data de 18 iunie 2017 pe site-ul www.turismtimis.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ