Start lucrări la drumul Timișoara – Moșnița Nouă

86

După mult timp de plin de declarații, contradicții și amânări într-un final au început lucrul pe șantierul drumului ce leagă Timișoara de Mioșnița Nouă. A durat mult dar a meritat după cum își arată entuziasmul Călin Dobra pe pagina sa de socializare. Dar mai important este ca munca să aibe un ritm susținut și să fie drumul să fie finalizat la termen.

„Cât am așteptat să spun asta și ce lung drum birocratic am parcurs până aici! Am învins toate piedicile și ne apucăm de treabă.

Așadar, am semnat ORDINUL DE ÎNCEPERE a lucrărilor la drumul Timișoara – Moșnița Nouă. Urmează o perioadă foarte grea pentru șoferi, dar, sunt convins, cu răbdare și înțelegere trecem și peste asta.

În următoarele 7 luni se va lucra intens aici. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

Mă asigur că lucrările rămân în grafic și că voi reda oamenilor, așa cum am mai spus, normalitatea pe care o așteaptă de câțiva ani.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ