Stadionul Știința se extinde și se modernizează, în sfârșit

58

Investiție importantă în sportul timișorean, prin bazele Universității Politehnica Timișoara! Stadionul Știința va fi modernizat și extins. Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a aprobat proiectul pentru Baza Sportivă nr. 1 a UPT.

Astfel, vor fi construite clădiri cu două, respectiv trei etaje. Construcția va fi una atipică, va avea două terenuri de sport pe acoperiș, la etajul al III-lea, alături de o cafenea cu terasă. ”Investiția, în valoare de 49 de milioane de lei, a fost aprobată în Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național și Locuințe și va fi finanțată din bugetul Ministerului Educației Naționale”, a scris Cătălin Iapă, pe Facebook.

Terenul pe care se vor realiza construcțiile are peste 5000 metri pătrați, iar lucrările de construcții vor dura 36 de luni. Se vor construi două terenuri de sport cu vestiare proprii, sală de fitness, gradene pentru spectatori, spații pentru deservirea activităților sportive aferente terenului adiacent: vestiare, grupuri sanitare, sală de conferințe, cabinet medical, locuri de parcare pentru autoturisme și autocare, spații tehnice și de întreținere a clădirii și o cafenea cu terasa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ