Stadion de lux, aproape finalizat în vestul țării. Robu și cu Dobra rămân cu poveștile de adormit electoratul

461

Se lucrează la foc automat pe șantierul arenei „Francisc Neuman”, acolo unde ieri au fost instalați primii stâlpi de nocturnă, dar și primele scaune pe arena de 12.584 locuri unde UTA își va disputa meciurile.

Arădenii speră să joace acasă a doua parte a sezonului de L2. Zeci de muncitori sunt pe șantierul în care s-au băgat deja peste 10 milioane de euro.

Lucrările la arena din Arad au fost începute încă din 2014, însă au stagnat o bună perioadă de timp, mai multe termene de finalizare fiind depăşite. De la demolarea şi începerea primelor lucrări pentru construirea stadionului din Arad care va avea 12.584 locuri au trecut mai mult de cinci ani.

De câteva zile, la stadion și-au făcut apariția și muncitori ai firmei Elba care pun pe picioare nocturna arenei. Au pus deja pe poziție mai mulți stâlpi, ce au 37 de leduri și care au patru niveluri de intensitate. Pentru ca lucrările să meargă „pe repede înainte”, oficialii primăriei au decis să închidă o stradă din jurul stadionului.

„Acest termen de aprilie 2020 e o năzuinţă a noastră şi a domnului Răzvan Burleanu. Îl înţeleg, se leagă la fel ca noi de anumite evenimente sportive. Se lucrează la gazon în continuare, spre toamnă probabil că va fi gata, vom vedea un petic verde pe stadion. Dar asta nu înseamnă mare lucru, pentru că nu se poate juca fără finalizarea celorlalte lucrări. Trebuie să ne apucăm şi de parcarea din spate”, a declarat primarul Aradului, Călin Bibarţ, pentru presa locală.

Pe lângă punerea în funcțiune a instalației de nocturnă, muncitorii au instalat deja și o parte din scaune, evident în culorile clubului, alb și roșu. Acestea au fost montate în totalitate la o peluză și acum s-a trecut la cele două tribune și cealaltă peluză.

Sursa: www.gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ