Sportive minore, agresate sexual de asistentul medical. „Ne face masaj pe fese. Ne controlează dacă ne-a venit menstruaţia!“

256

O fată de 13 ani, legitimată la clubul de handbal CSM Ploieşti, a povestit calvarul pe care îl trăiesc ea şi colegele ei în vestiar, după meciuri şi după şedinţele de pregătire.

Fetele minore sunt agresate şi ameninţate de asistentul medical al clubului, Viorel Dohotaru, susțin fata și mama ei. Întreaga poveste a ajuns în atenţia presei locale, iar acum cazul este cercetat, pentru început, de directorul clubului, Cristian Nica.

„Am ştiut doar aşa din vorbe. Între timp, zilele trecute, am primit şi o sesizare. Eu am luat deja măsuri. I-am interzis să mai participe la antrenamentele fetelor având ca responsabilitate să asigure asistenţa medicală la meciurile pe care le au echipele. Este o situaţie foarte gravă, am discutat-o în comitetul de coordonare, i-am înştiinţat pe cei din comitet, iar când au auzit au spus să îi opresc activitatea, lucru pe care l-am făcut. Nu am anunţat poliţia pentru că nu am avut nicio sesizare scrisă. Am înţeles că aseară a avut loc un conflict între o mămică şi antrenor şi am solicitat înregistrările video din sală pentru că nu este în regulă. Până acum au fost numai vorbe, acum am început să adun dovezi. Voi lua toate măsurile care se impun”.

Mărturia fetei, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ