Sport elitist, ”de socializare”, promovat în premieră la Timișoara, în mediul universitar!

97

Teren Padel ne invită să participăm la Cupa Interuniversitară de Padel din Timișoara cu participarea UVT, UPT și USAMVBT.

Acest campionat este o inițiativă a Asociației Via Rumania Cultura. José Miguel Viñals, președintele asociației, va răspunde la începutul săptămânii intrebărilor ziariștilor curioși împreună cu  organizatorii de facultățile participante și colaboratorii campionatului.

În cadrul acestei conferințe de presă se vor prezenta universitățile, împreună cu echipele stabilite de ele și formatul ce îl va lua ziua competiției în sine. După introducerile de rigoare, participanții și organizatorii sunt deschiși spre întrebări și interviuri.

La finalul conferinței se va prezenta prima platformă de punctaj pentru padel din România. Ce se știe deocamdată despre Padel? Un sport care se desfășoară pe un teren înconjurat de sticlă, palete fără corzi și totdeauna 4 jucători pe teren, oferă o nouă abordare: „un sport de socializare”. Un fel de tenis jucat de 4 jucatori cu racheta scurtă, fără cozi.

LĂSAȚI UN MESAJ