Spitale care ne îmbolnăvesc

42

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, pe Facebook, mai multe imagini care ar fi fost făcute în Spitalul Municipal Sighet, în care se poate vedea mizeria din unitatea medicală, el spunânând că „virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu şi Acinetobacterul”.

„În timp ce doamna Sorina Pintea a fost izolată de coronavirusul mitei în beciul domnesc de către DNA, spitalele din Maramureş, unde fosta ministră şi senatorul Liviu Pop sunt baroni ai şpăgii, zac în mizerie cruntă. Un angajat al Spitalului municipal Sighet mi-a transmis aceste imagini de groază care arată mizeria cruntă în care se scaldă sistemul sanitar din Maramureş patronat de clanuri de tip mafiot virusate de microbul şpăgii. Aveţi idee cât este mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină? ”, a scris, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.
Deputatul spune că există şi „o veste bună pentru pacienţii sinistraţi în acest spital mizerabil”.

„Virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu şi Acinetobacterul. Pe lângă excrementele întinse peste tot în băile infecte, se poate vedea cum un asistent medical întreprinzător plimbă instrumentarul sterilizat prin zona administrativă, pe lângă un xerox. Ferească Dumnezeu, picior de şef DSP Maramureş nu a călcat în această cocină, ştiţi de ce? Pentru că sunt mână în mână cu mafia pesedistă din judeţ! Nu este cazul să vă mai spun că acest aşa zis spital a fost acreditat de o altă uriaşă bacterie a sistemului sanitar, Vasile Cepoi, un lup şiret ţinut în braţe de PNL, care mulge spitalele de bani prin căpuşa numită pompos, Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate(ANMCS)!?”, mai scrie USR-istul.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ