Speranța moare ultima

359

ACS Poli este aproape retrogradată din prima ligă de fotbal și puținele șanse rămase pentru supraviețuire sunt legate de următoarele meciuri. Bănățenii încearcă să adune puncte sâmbătă, la Cluj, în duelul cu CFR.

Timișoara refuză să se predea câtă vreme mai are șanse măcar teoretice se salvare. Alb-violeții au 3 puncte sub linia de plutire cu 6 jocuri rămase, iar atâta vreme cât speranțe există elevii lui Petre Grigoraș vor încerca să profite. ”Suntem optimiști și așa trebuie să fim. Să luptăm până la capăt atâta timp cât sunt șanse de salvare. Mergem la Cluj și sperăm ca rezultatul să fie diferit de celelalte meciuri cu ei. Am arătat în jocul din tur că puteam câștiga și sper să îi învingem”, spune fundașul Cristi Bocșan.

Noua țintă a poliștilor este FC Voluntari, grupare cu care se învecinează în clasament. Ilfovenii au schimbat antrenorul în această săptămână după două înfrângeri consecutive. ”Noi trebuie să ne ajutăm singuri. Avem 3 puncte de recuperat, nu e o distanță foarte mare însă trebuie să adunăm rezultate pozitive. La noi e buba cea mai mare, aici ne interesează situația nu ce se întâmplă la alte cluburi. Șansele sunt tot mai mici dar trebuie să sperăm și să luptăm atâta vreme cât ele există”, a întărit antrenorul Petre Grigoraș.

CFR Cluj, proaspăt calificată în finala Cupei României, rămâne un adversar foarte puternic pentru orice din Liga 1. Ardelenii au ajuns în play-out doar după ce au primit două depunctări și chiar și în această situație sunt departe de locurile fierbinți. Poli s-a convins de forța ceferiștilor în urmă cu trei săptămâni, când CFR a întors de la 0-2 la 2-2 în minutele de prelungire cu doi oameni în minus pe teren.

”CFR are jucători foarte buni, din Portugalia, veniți aici să își arate valoarea. A arătat constanță în evoluțiile ei și sigur își dorește să încheie foarte sus în clasament”, a avertizat Grigoraș.

Partida dintre CFR și ACS Poli se dispută sâmbătă, ora 19.30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ