Spectacole anulate la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”

16

În urma dispoziției emise de Primăria Municipiului Timișoara pentru limitarea răspândirii coronavirusului, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” va anula toate spectacolele programate în perioada 11-22 martie 2020. Spectacolele vor fi reprogramate în lunile următoare. Spectacolul ”La comun”, în regia lui Radu Nica, va fi jucat, conform programului inițial, astăzi, 10.03.2020, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului, cu traducere în limba română.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara anulează spectacolele „Pete albe” (15 martie, intrare liberă), „Swan Lake Revisited – Lacul lebedelor revăzut” (17 martie) și „Ultima mutare” (22 martie) pentru a proteja sănătatea spectatorilor, ca o măsură de prevenție a răspândirii virusului COVID-19.

Biletele achiziționate pentru „Swan Lake Revisited” și „Ultima mutare” rămân valabile pentru următoarea reprezentație. Spectatorii care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot obține până în 17 martie la Casa de bilete, care va funcționa cu program normal – de luni până vineri între 10-13 și 16-19.

Informații se pot obține la 0356 450 606, 0752 111803 sau ticket@tm-t.ro. Cei care au luat bilete online pe platforma www.biletmaster.ro își vor recupera banii în cont.

„Cu convingerea că prin solidaritate și prin măsuri preventive oportune vom depăși cu bine dificultățile acestei perioade, vă vom invita curând la spectacolele noastre, cu datele reprogramate ale reprezentațiilor”, au transmis reprezentanţii teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ