Spectacol în centrul Timișoarei: revin umbrelele colorate

1589
umbrele colorate

Strada Alba-Iulia din Timișoara se va colora din nou, pentru cel de-al treilea an consecutiv. Asociația Noi Re-Creăm anunță că aduce umbrelele colorate în capitala Banatului, datorită succesului înregistrat în trecut. Astfel, timișorenii vor putea încă o dată să se bucure de umbrarul multicolor.

Montarea umbrelelor va începe în data de 19 aprilie și va dura două sau trei zile. Voluntarii sunt invitați să ajute la instalarea umbrelelor colorate, iar în schimb vor primi câte o umbrelă cadou. Umbrelele vor sta pe cer în perioada Festivalului Timfloralis, dar și după terminarea acestuia.

Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei pentru a treia ediție a proiectului „Colorează Orașul – Umbrele pe Cer” și să admire cupola de umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia.

Anul acesta, reprezentanții asociației provoacă timişorenii la un concurs de fotografie prin care să-şi exprime latura artistică, iar cele mai inedite momente imortalizate sub umbrelele colorate vor fi premiate! Detalii pe pagina de facebok a Asociaţiei Noi Re-Creăm!

LĂSAȚI UN MESAJ