Spectacol de gală într-o comună din Banat!

43

Mărganii au umplut din nou superba sală a Căminului Cultural „Dumbrăvița” din comuna Marga, pentru a lua contact direct cu artiștii care și-au dat concursul la ediția din acest an a spectacolului de Crăciun, intitulat generic „Colind Sfânt, cu drag îl cânt!”.

Pentru început corala „Mărgana”, pregătită, condusă și dirijată de eminentul prof.dr. Dumitru Jompan a interpretat o serie de colinde specifice Sărbătorii Nașterii Domnului. Și, ca un cunoscător al fenomenului coral, trebuie să mărturisesc că ceea ce a reușit „dascălul” Jompan să creeze ca sonoritate și acuratețe este mult peste ceea ce m-aș fi putut aștepta. O surpriză deosebită, această corală a comunei Marga iar acești coriști merită să fie prezenți cel puțin la festivalurile de gen din țară.

Pe scenă a urmat într-o interpretare specială Cristina Răduț, o tânără speranță a muzicii ușoare, un real talent care a avut alături de ea și back-up singers în persoana a trei tinere talentate de la Centrul de Plasament „Casa Noastră“ din Zăgujeni, una dintre acestea fiind originară chiar din localitatea Marga.

Citește mai mult pe reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ