Spectacol ceresc uimitor, în iulie. Un celebru preot spune că este un semn apocaliptic

755

Un presupus semn apocaliptic urmează să se înalțe pe cer, la sfârșitul lunii iulie. Luna Sângerie ar fi un indicator sumbru care anunță că Pământul se va sfârși în curând, susține un celebru preot american.

Pe data de 27 iulie, Luna Sângerie, o eclipsă totală de lună, va lumina noaptea. Evenimentul astronomic reprezintă a doua eclipsă lunară totată și Lună Sângerie din anul 2018. Ce face acest spectacol ceresc special este faptul că vom avea parte de cea mai lungă Lună Sângerie din istorie, cu o durată de 113 minute, informează express.co.uk.

Un celebru preot susține că este vorba despre un semn apocaliptic.

Pe data de 27 iulie, Luna Sângerie, o eclipsă totală de lună, va lumina noptea. Evenimentul astronomic reprezintă a doua eclipsă lunară totată și Lună Sângerie din anul 2018. Ce face acest spectacol ceresc special este faptul că vom avea parte de cea mai lungă Lună Sângerie din istorie, cu o durată de 113 minute, informează express.co.uk.

Un celebrupreot susține că este vorba despre un semn apocaliptic.

„Este un semn al sfârșitului lumii. Suntem în era apocalipsei, iar această Lună Sângerie se întâmplă în al 70-lea an de când Israel a devenit o națiune. (…) Deja se întâmplă, cu erupții vulcanice în Hawaii și fumul, cenușa și toate râurile de lavă care curg”, a spus preotul Paul Begley, într-un video.

sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ