Spargere urmată de crimă! O tânără de 18 ani a ucis o femeie în casa căreia a intrat să fure

263

O persoană a fost ucisă în orașul Brașov în timp ce dormea, pentru a-i fi furate bunuri din casă. Bănuită de crimă este o fată de 18 ani, care alături de o altă tânără a intrat în locuința victimei și a furat mai multe bunuri, la lumina telefonului mobil, potrivit Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus miercuri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o tânără în vârstă de 18 ani, pentru omor şi furt calificat. Tânăra este prezentată miercuri cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

Din informațiile de până acum a reieșit că în seara zilei de 30 noiembrie, tânăra, împreună cu o altă femeie, au mers la locuința victimei din orașul Braşov, au sărit poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă, unde au aşteptat până s-au stins luminile din apartament. În jurul orei 03.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au intrat în locuință. Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au furat mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.

Apoi, tânăra de 18 ani a mers în dormitorul casei, unde se afla victima, şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Victima a murit. Cele două tinere au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.