Spălătorie auto fără acord de funcționare, sancționată de polițiști

99

O spălătorie nou înființată în Timișoara a fost sancționată deja de 4 ori pentru că nu deține actele necesare funcționării. De asemenea, firma s-a ales cu încă o amendă pentru că nu s-a prezentat la Poliția Locală pentru a da explicații.

Firma funcționează pe strada Mareșal Constantin Prezan (fostă Lidia) în locul altei spălătorii auto care s-a închis. Și societatea inițială a primit mai multe snacțiuni de la polițiștii locali înaite de închidere.

”Numai anul trecut polițiștii locali au aplicat spălătoriei auto cu fise Nordia Voda SRL (n.r. prima spălătorie) un număr de 44 amenzi pentru lipsa acordului din partea Primăriei și nerespectarea suspendării activității, propusă de mai multe ori, fiind înaintate sesizări și la alte organe ale statului care au atribuții în luarea măsurilor împotriva celor care nu respectă legislația pe linie fiscal”, a transmis Poliția Locală.

Chiar dacă firma și-a schimbat denumirea, polițiștii locali vor acționa în continuare și vor lua măsurile legale până la soluționarea situației în locația respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ