Spălările rețelelor de apă în Timiș pe luna ianuarie

46

În data de 8 ianuarie, între orele 9 și 15 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg, pentru spălarea și dezinfectarea rețelei de distribuție a apei. Un program intensiv de spălare a rețelelor de apă se desfășoară, de asemenea, în următoarele două săptămâni, în mai multe localități timișene, arondate sucursalei Buziaș, fără întreruperea furnizării apei.

Presiunea la robinetele consumatorilor va fi redusă pe durata lucrărilor. Planificarea lucrărilor de mentenanță în aceste localități este redată în tabelul următor.
Spălarea conductelor se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă a rețelelor de apă, desfășurat de Aquatim.

În localitățile Buziaș, Bacova, Racovița, Ficătari, Hitiaș, Tormac, Șipet, Cadar, și Sacoșul Turcesc lucrările au loc între 8,9 și 10 ianuarie între orele 9-14.

Iar în localitățile Victor Vlad Delamarina, Pini, Honorici, Pădureni și Visag lucreările au loc în zilele de 15, 16 și 17 ianuarie între orele 9-14.

Pe durata spălării și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ