17.9 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Spălări ale rețelelor de distribuție a apei

EvenimentSpălări ale rețelelor de distribuție a apei

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, miercuri, 28 iulie, între orele 8-13, în Jena și Știuca presiunea apei va fi scăzută, iar între orele 9-15 se va opri apa în Ciacova. Joi, 29 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Liebling, iar vineri, 30 iulie, între orele 9-15, se va opri apa în Ciacova și Voiteg.

În intervalul 3-4 august, zilnic între orele 9-14, în localitatea Lovrin se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea apei să fie scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Citește și :