Spa, relaxare și masaj, într-un aquapark de 12.000 de metri pătrați! Se construiește în Banat cu 2 milioane de euro

654

Edilul orașului stațiune Băile Herculane, Cristian Miclău, a supus în plenul Consiliului Local aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unui Aquapark de către un investitor privat din Băile Herculane. „Este vorba de un om de afaceri care deține două hoteluri în stațiunea Băile Herculane și care își dorește extinderea afacerii și în domeniul spa, relaxare și masaj“.

Viitoarea construcție de tip Aquapark va fi amplasată la intrarea în stațiunea Băile Herculane, dinspre Pecinișca. Conform declarației făcute de primarul Miclău pentru Reper 24,  Aquapark-ul va fi construit pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați, o investiție care va însemna un efort financiar în valoare de două milioane de euro.

În prezent, românii se arată din ce în ce mai dispuşi să încerce variantele moderne de relaxare şi tratament. În România, cifra de afaceri din servicii spa de relaxare a ajuns la 5,6 milioane de euro la nivelul întregii ţări, iar tendinţa este de creştere susţinută. Domeniul se loveşte însă de câteva piedici.

Citește mai mult pe reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ