Șova, ministrul demisionar, în vizită pe șantierele loturilor 3 și 4 din Lugoj-Deva. FOTO

193

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a ajuns joi după masă pe șantierele loturilor 3 și 4 din tronsonul de autostradă Lugoj-Deva. Deși este ministru demisionar, Şova a vrut să vadă stadiul lucrărilor.

Pe cele două loturi sunt câteva probleme nerezolvate care au dus la întârzierea deschiderii. Ambele loturi ar fi trebuit finalizate în decembrie 2018, dar se pare că acest lucru se va întâmpla abia în vara anului viitor.

Alături de ministru, în Hunedoara se află și o delegație CNAIR.

Ministrul Transporturilor a realizat și el că cele două loturi nu vor putea fi gata decât anul viitor, dar susține că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar din primăvară.

„Am speranța că în primăvara timpurie lucrările vor fi reluate. Sigur în funcție de condițiile meteo ele pot fi susținute și iarna. Ambele loturi, în primăvara anului viitor, pot fi date în exploatare, am asigurări de la antreprenori. Sunt aici 2 șantiere pe care nu le aveam în programul asumat de mine, speram doar ca se vor adăuga celor 60 de kilometri de autostrada deschiși anul acesta”, a declarat oficialul.

LĂSAȚI UN MESAJ