Soți arestați în Timiș după ce au spus o poveste care le-a umplut buzunarele. Cum au obținut 25.000 de lei

377

Doi escroci au fost reținuti noaptea trecută după ce au înșelat un bărbat din Belinț prin metoda accidentul.

IPJ Timiș a anunțat că pentru prinderea celor doi soți din Medgidia au fost alertate toate echipajele de poliție din cadrul Secției 5 Rurale Belinț, dar și polițiștii orașului Recaș. Cei doi escroci, soț și soție, de 29 și 34 de ani, au fost reținuți la scurt timp după comiterea faptei.

“În noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., politistii Sectiei 5 Rurale Belinț și orașului Recaș, au depistat în flagrant delict 2 persoane banuite de înșelăciune prin metoda ACCIDENTUL. În fapt, un bărbat de 55 de ani, din localitatea Belinț, ar fi fost contactat telefonic, în cursul zilei, de o persoană necunoscută care s-ar fi recomandat a fi delegat al unui avocat ce îl reprezintă pe nepotul său și ar fi pretins 25.000 de lei invocând implicarea acestuia într-un accident rutier, soldat cu victimă, pe raza localității Recaș. Astfel, cei în cauză, în urma discuțiilor purtate la telefon cu bărbatul de 55 de ani, s-au deplasat cu un taxi la domiciliul acestuia, situat pe raza localității Belinț, de unde au ridicat suma de 25.000 de lei, după care au părăsit localitatea într-o direcție necunoscută. În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp după comiterea faptei, polițiștii orașului Recaș, au procedat la oprirea în trafic a autoturismului, iar cei în cauză au fost conduși la sediul poliției pentru audieri”, a anunțat IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentarii întregii activități infracționale a bănuiților.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ