SOS albina! Stop pesticidelor ucigașe din agricultura din Timiș!

166

După multe tensiuni și pierderi mari din cauza pesticidelor ucigașe din agricultură, cei peste 600 de membri ai Asociației Crescătorilor de Albine Timiș nu au mai avut răbdare, au redactat o petiție și au trimis-o Ministerului Agriculturii. Despre lupta lor cu multinaţionalele care comercializează pesticidele ucigaşe ce otravesc plantele, apa şi solul, puteţi citi în numărul de mâine al săptămânalului Banatul Azi.

Tot în numărul de mâine puteţi citi o analiză a decăderii şi mizeriei în care a ajuns media mainstream, puteţi găsi o analiză a salariilor din UE şi unde se situează România, puteţi găsi un amplu reportaj despre transportul în comun din Timişoara, care a muzeul pe lângă care trec toţi timişorenii dar puţini îl cunosc, cine este Vasile şi cum trăieşte de ani de zile într-o colibă, ce universitate celebră a căzut victimă populismului, dar şi fiindcă tot se apropie sărbătorile, cum trebuie să întâmpinăm Floriile şi Paştele.

Săptămânalul Banatul Azi apare joia şi se poate găsi la toate chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş. De asemenea, din luna aprilie se pot face abonamente la orice oficiu poştal din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ