19.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Sorin Grindeanu s-a întors azi acasă!

PoliticăSorin Grindeanu s-a întors azi acasă!

De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiș, colegii, prietenii, susținătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician și ca lider, cei lângă care a devenit premierul României și un social-democrat respectat și apreciat. Astăzi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind în unanimitate susținerea Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș pentru candidatura la alegerile naționale ale PSD.

„Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani și tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câștigătoare de la PSD Timiș. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra și în Voichița Lăzureanu, care știu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât și în toți ceilalți candidați. Trebuie să redevenim principala forță politică și vă anunț acum că voi candida pentru funcția de președinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis astăzi Sorin Grindeanu celor prezenți la întâlnirea online. Un mesaj de unitate, de încredere, de forță, încheiat cu cuvintele „Hai să câștigăm! Mulțumesc pentru sprijin!”, din partea lui Sorin Grindeanu.

„Este prima dată când cineva din Timiș candidează cu șanse clare la o funcție atât de importantă la nivel național. Prin Sorin avem certitudinea că Bucureștiul va înțelege că în Banat și Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul și să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi așa”, a susținut Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Reintrarea în bătălia politică a lui Sorin Grindeanu este semnul clar că PSD Timiș vine cu „artileria grea” în aceste alegeri locale. Este felul nostru de a le arăta oamenilor din Timiș că abordăm cu seriozitate acest scrutin și că vom munci cu toată seriozitatea să câștigăm.

Astăzi Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu echipa de campanie a PSD Timișoara și cu candidata la Primăria Timișoara, Voichița Lăzureanu, prima femeie din PSD Timiș nominalizată pentru această funcție și cu o șansă reală la victorie.

Tot astăzi, în Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș au fost votați candidații pentru funcțiile de primar din majoritatea localităților din județ.
PSD Timiș. (P)

Citește și :