Sorin Grindeanu, despre listele PSD Timiș pentru Parlament: vom avea „3+1” VIDEO

212
O delegație formată din membri PSD Timiș a sosit azi la sediul Biroului Electoral Județean pentru a depune listele cu cei ce candidează la un loc în Parlament. Cu gândul la vorba din bătrâni ce spune că „cei din urmă vor fi cei dintâi” au lăsat totul pe ultima zi pentru a avea noroc la scrutin.
La ieșirea din incinta Palatului Administrativ liderii formațiunii ai făcut scurte declarații pentru a atrage atenția că vor face o politică modernă adresată locuitorilor ce îi vor propulsat în Parlament. Iar pentru asta nu au nevoie de parașutați de la centru. Majoritatea candidaților sunt oamerni născuți în Banat și nu de pe alte meleaguri ce nu cunosc realitățile locale.
„Așa cum ați văzut și în ceea ce facem la nivel național, noi consideră că ne aflăm la un nou început, fie că vorbim de ceea ce facem la București, fie că vorbim despre ceea ce se întâmplă aici, la Timișoara. În aceste zile lucrăm, și e aproape de finalizare, la oferta electorală. Avem un prim draft pe economie și agricultură, mâine probabil o să ieșim cu cele pe educație, sănătate ș.a.m.d. În al doilea rând, pot spune că am finalizat în mare, chiar în totalitate, listele cu care PSD vine în fața electoratului la nivel național. Am încercat să aducem și am reușit, specialiști din toate domeniile astfel încât să venim cu un aer proaspăt, un aer nou. De asemenea, sunt foarte mulți oameni noi, alții care nu au avut susținerea organizațiilor județene nu se mai regăsesc pe listele PSD”, a declarat  Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD la nivel național. Este cunoscut faptul că dânsul este cel dintâi pe lista candidațlilor pentru Camera Deputaților.
A urmat la cuvânt Alfred Simonis cel ce conduce filiala Timiș. El ocupă și în acest moment un loc de parlamentar find cunoscut ca un ales vocal ce amendează orice derapaj al adversarilor.
„Pe listele PSD Timiș veți regăsi oameni tineri, dar oameni cu experiență, care au făcut parte din guverne, oameni care au făcut parte din actualul Parlament, oameni integri, asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune, oameni care s-au născut aici, în Banat. După alegerile acestea, cei care vor fi votați de către timișeni vor trebui să se ducă la București, să identifice problemele județului Timiș, să facă un plan pe termen mediu și lung asupra obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinim cu toții acolo. Pe listele celorlalte partide veți regăsi mai mulți parașutați de la București, pe care nu îi vom mai vedea pe aici după ce va trece această campanie electorală. Fac apel la ceilalți contracandidați la o campanie decentă și mă leg de afirmațiile unui președinte al unei organizații, care ieri îmi spunea că la PSD Timiș au fost impuși oameni. La PSD Timiș sunt oameni din PSD Timiș, nu e nimeni parașutat de la București pe locurile eligibile, sunt oameni care au demonstrat în acești ani că sunt interesați de proiectele județului Timiș”, a explicat Simonis, al doilea pe lista pentru Camera Deputaților.
Și fostul prefect (iar acum senator) Eugen Dogariu a făcut câteva remarci la adresa celor din partea opusă a eșichierului politic.
„Pe liste sunt oameni care și-au făcut datoria acolo unde au fost și de fiecare dată au fost interesați de binele județului Timiș. Aș vrea să îi transmit aceluiași președinte de partid liberal că îi voi transmite listele de prezență de la Senat să facă o analiză el personal cu privire la cine a fost mai prezent sau nu la ședințele Senatului în această perioadă. Sper că concluzia pe care o va trage este cea decentă și de bun simț pentru că e greu din birourile de presă să îți dai seama ce se întâmplă în plen. Îi readuc aminte că a lucrat cu mine patru ani ca prefect și nu a avut nimic de obiectat”, a răspuns unui atac senatorul Eugen Dogariu, primul candidat pe lista PSD Timiș pentru Senatul României. El l-a contrat pe Alin Nica ce crede că nu prea a dat pe la Parlament.
Video aici:

LĂSAȚI UN MESAJ