Soluții reduse pentru handbaliștii înaintea unui test important

75

Învinși la un gol de CSM București, handbaliștii au la dispoziție puține zile pentru a strânge rândurile înaintea unul nou duel solicitant. Miercuri, la Timișoara sosește HC Odorhei, într-un joc pe care Poli îl abordează fără 4 jucători importanți.

SCM Politehnica a pierdut ultima partidă din campionat însă cel puțin la fel de important e faptul că a pierdut alți doi handbaliști. Asta înseamnă patru absenți pentru următorul joc și o grămadă de dureri de cap pentru antrenorul Pero Milosevic într-un final de Ligă Națională în care fiecare punct e important pentru intrarea în play-off.

Studenții primesc miercuri vizita unei alte rivale directe la zona de play-off, HC Odorhei. Interul Simovic și apărătorul Santeiu s-au adăugat pe lista jucătorilor ce vor rata măcar următor. Primul va sta pe margine cel puțin 3 săptămâni după accidentarea ce a îngrozit sala Constantin Jude duminică; iar cel de-al doilea este suspendat după roșul încasat pentru o intrare dură. Cei doi se alătură pe lista absenților alături de Lasica și Pejovic.

”Vom aborda meciul fără patru titulari, cu siguranță. Cu victoria de miercuri și cu alte trei puncte la Făgăraș aș vrea să fim siguri de play-off! Sperăm să trecem cu bine peste meciul cu HC Odorhei, o echipă ce se află într-o formă sportivă ascendentă și cu un moral bun. E clar că ne așteaptă un meci foarte greu, dar ne dă și nouă o ambiție suplimentară, să jucăm bine și să bucurăm mai mulți spectatori decât au fost duminică”, a anunțat managerul sportiv al violeților, Dan Dumitru.

Meciul Politehnica – HC Odorhei se joacă miercuri, ora 17, în sala Constantin Jude. La ora partide cele două formații sunt vecine de clasament, cu Odorhei pe locul 5 cu 40 de puncte și Poli pe locul 6 cu 31 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ