38 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Soluția simplă prin care o timișoreancă și-a recuperat telefonul furat

O femeie a fost jefuită pe bulevadrul Liviu Rebreanu, când un bărbat, aflat în trecere pe bicicletă, i-a smuls pur și simplu telefonul din mână. Din fericire femeia a reușit să localizeze dispozitivul mobil cu ajutorul laptopului. 

Femeia a anunțat Poliția, iar oamenii legii au prins hoțul. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din zona Iosefin, care a furat și alte telefoane.

Tânărul a mai jefuit în aceeași zi o bătrână din Moșnița Nouă. Pe lângă telefonul bătrânei, asupra tânărului polițiștii au mai găsit și un altul, care îi aparține unei fete de 23 de ani. Fata a fost jefuită marți, 2 iulie, într-o stație de autobuz din zona Soarelui.

Bărbatul a și apucat să vândă telefoanele, iar persoanele care le-au cumpărat de la el au fost identificate de polițiști. Telefoanele au ajuns până la urmă înapoi la proprietare.

„În urma unui complex de investigații, polițiștii au reușit să identifice și să depisteze cele 3 persoane care au achiziționat cele trei telefoane mobile de la bărbatul în cauză, fiind ridicate și restituite persoanelor vătămate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișorenii ajung în valuri la Urgențe din cauza caniculei

Canicula a dus la creșterea numărului de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Cei mai mulți dintre pacienții care au avut...

Aquatim a semnat două contracte de finanțare prin PNRR

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a...

Citește și :