Soluția inedită la care a apelat un cuplu de indieni săraci pentru a înlocui tortul de nuntă

591

În mod cert, India este departe de a fi printre cele mai bogate țări din lume, însă majoritatea nunților indiene sunt extravagante. Fie că este vorba despre mâncarea sau băutura care se servesc la masă, despre locul unde se desfășoară nunta sau despre ținutele mirilor și ale invitaților, în toate se investește foarte mult.

Părinții mirilor fac, uneori, eforturi supraomenești pentru a le dovedi tuturor că sunt înstăriți. Și totuși, din păcate, există tineri extrem de săraci, dar pe care sărăcia nu-i împiedică să-și organizeze o petrecere de nuntă, fie ea oricât de modestă.

Doi tineri indieni cu o situație materială mai mult decât modestă au vrut să-și unească destinele. Au organizat o nuntă simplă, atât de simplă încât nu și-au permis nici măcar tort de nuntă. În locul tortului au optat pentru o “delicatesă” căreia indienii de condiție modestă îi duc dorul: pâine cu unt. Mai multe felii de pâine unse cu unt au fost suprapuse și aranjate pe câteva platouri.

nunta india

Povestea lor însoțită, bineînțeles, de imaginile de la nuntă cu ineditul „tort” au făcut înconjurul internetului și au stârnit controverse. Unii au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului cuplu, remarcând simplitatea lor. Alții s-au arătat sceptici cu privire la veridicitatea poveștii, ca urmare a faptului că nu au existat mai multe informații referitoare la identitatea tinerilor sau la locul de desfășurare a nunții. A existat și o a treia categorie de internauți care au susținut fie că, de fapt, folosirea pâinii în locul tortului este simbolică, fie că familia unuia dintre tineri avea în proprietate o fabrică de pâine, fie că cei doi au vrut doar să aibă o nuntă atipică.

Sursa: avantaje.ro

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ