Solidaritate cu oamenii fără adăpost! Cum poți face donații

205

Asociația CRIES în parteneriat cu Reciproc Cafe organizează sâmbătă, 14 ianuarie, o acțiune umanitară în sprijinul persoanelor fără adăpost din Timișoara. Acestea au nevoie de următoarele produse:

– lenjerie intimă, indispensabili și cămăși de corp mai groase;

– ciorapi groși;

– pantaloni și bluze groase, de preferat tip training – o parte dintre persoanele adăpostite sunt imobilizate la pat și trebuie schimbate de către asistenții sociali, ceea ce face ca acest gen de haine să fie mai ușor de utilizat;

– lenjerie de pat, perne, pături, saltele.

Dacă aveți acest tip de produse, le puteți aduce sâmbătă, în intervalul 11.00-22.00, la Reciproc, strada Mărășești nr. 14 (vis-a-vis de Parcul Botanic).

Persoanele care doresc să se alăture acestui demers, o pot face și printr-o contribuție financiară. Va exista o urnă unde vor putea fi donați bani pentru această cauză, urmând să se achiziționeze ulterior produsele necesare.

Beneficiarii principali ai acestei acțiuni sunt persoane ale străzii, adăpostite în Centrul Social de Urgență pentru persoanele fără adăpost (strada Învățătorului) și Azilul de Noapte al Federației Caritas (strada Brâncoveanu).

Persoană de contact: Mihaela Vețan, adresă e-mail: mihaela.vetan@cries.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ