Șoferul turc care a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei a fost prins

348

Polițiștii rutieri au dispus, prin ordonanță, reținerea șoferului care a accidentat un pieton pe raza localității Sacu și a fugit de la locul faptei. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.

Vezi și: Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni de un TIR! Șoferul vinovat a fugit

Ieri, 10 septembrie a.c., polițiștii rutieri au dispus, prin ordonanță, reținerea șoferului turc în vârstă de 64 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Reamintim faptul că la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 20.20, bănuitul a condus un ansamblu de vehicole format din cap tractor și semiremorcă pe D.N.6, dinspre Caransebeș spre Lugoj. Pe raza localității Sacu, la km 475+100 m, acesta a lovit cu partea dreaptă a capului tractor un bărbat în vârstă de 53 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii în apropierea trecerii de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Ulterior, cetățeanul turc a părăsit locul faptei, fiind depistat de polițiști în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ