Şoferul care a lovit cu maşina un microbuz în care se aflau 12 pasageri a fost prins! Unde a fost găsit

246

Şoferul care a provocat accidentul grav de ieri, din județul Brașov, a fost găsit într-un bar din localitatea Slimnic. Bărbatul intrase cu mașina într-un microbuz, accident soldat cu rănirea a 8 persoane, între care 2 copii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter, a declarat că şoferul a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce a  fugit de la locul accidentului. Bărbatul are 34 de ani, iar în momentul în care a fost prins rezultatul testării alcoolscopice indica 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, relevă Mediafax.ro. Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Accidetul provocat de bărbat s-a petrecut sâmbătă seara, pe DJ 106B, în apropiere de Ocna Sibiului. Acesta a intrat cu mașina într-un microbuz în care se aflau 11 pasageri. Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care două femei şi un bărbat, plus doi băieţi de 15 şi 16 ani, cu leziuni minore.

sursa: libertatea

 

LĂSAȚI UN MESAJ